Societat 20/06/2020

Enderrocar les il·legalitats de la mansió de Cathy Guetta a Eivissa costarà 30.000 euros

Es tomaran 2.500 metres quadrats d'elements construïts sense autorització, entre camins interns, terrasses i patis anglesos, entre d'altres

Ara Balears
1 min
Cathy Lobé i David Guetta, renovant els vots a Eivissa l'any 2012

PalmaEnderrocar les obres il·legals de Villa Titanium, la mansió d'Eivissa de Cathy Lobé -exdona de David Guetta-, tindrà un cost de 30.000 euros, segons el projecte de demolició que ha tret a exposició pública la Direcció General de Recursos Hídrics del Govern balear i ha informat l'agència Efe.

El projecte d'enderrocament, que tramita la societat Las 7 o'clock, preveu la demolició de 2.500 metres quadrats d'elements construïts sense autorització, entre camins interiors, terrasses, patis anglesos, una planta subterrània i una pèrgola. El volum que s'ha de tomar és d'un total de 2.078 metres quadrats. La propietat, inaugurada per Cathy Guetta l'agost de 2016, va ser considerada aquell any per la revista Forbes com una de les 11 finques més cares del món, valorada en 30 milions d'euros.

Al maig de 2017, els tècnics de l'Ajuntament de Sant Josep van detallar en un informe les obres il·legals que es van edificar sense llicència. El Consistori també tramita un expedient de legalització, a més del d'enderrocament, el projecte del qual ha sortit a exposició pública a través de la Direcció General de Recursos Hídrics, perquè la parcel·la està afectada per una zona de servitud d'un torrent, segons recull el BOIB de 13 de juny.

El projecte de demolició, amb data d'abril de 2018, proposa l'enderrocament dels dos patis anglesos, annexos a la façana (199 metres quadrats), una terrassa descoberta (69 metres quadrats), l'ampliació de la terrassa pavimentada (380 metres quadrats), una pèrgola metàl·lica, que, a més, incompleix la tipologia de sol rústic (313 metres quadrats), una planta subterrània (238 metres quadrats) i tres camins pavimentats (1.295 metres quadrats).

stats