Societat 01/09/2020

L'EMT crea dues noves rutes escolars per als instituts de la Ribera i Juníper Serra

El nou servei es posarà en marxa a partir del 7 de setembre

Ara Balears
1 min
Un conductor de l'EMT

PalmaL'Empresa Municipal de Transports (EMT) de Palma posarà en marxa a partir del 7 de setembre dues noves línies escolars per connectar millor algunes barriades de Ciutat amb els instituts de la Ribera i Juníper Serra, segons ha informat l'entitat en un comunicat aquest dimarts.

Per una banda, la línia e31 connectarà Sant Jordi amb l'IES la Ribera aturant a l'Aranjassa, el Pil·larí i l'Aquàrium. El servei sortirà des de Sant Jordi cap a l'Aquàrium a les 6.50 h, 7.30 h i 8.20 h i des de l'Aquàrium en sentit contrari a les 7.40 h i les 14.10 h.

L'altra línia, l'e34, connectarà les barriades de Son Gibert, el Viver, el Rafal, Son Cladera i la Indioteria amb l'IES Juníper Serra. El servei sortirà des de Son Gibert cap a la Indioteria a les 8 h i les 9.15 h, mentre que en sentit contrari ho farà a les 14.05 h.

Les dues línies escolars estaran operatives durant els dies lectius i formen part del pla de reforç escolar que l'EMT ha programat a tota la xarxa de transports, segons ha explicat l'empresa. Les freqüències durant els dies feiners en hora punta seran d'entre cinc i sis minuts a les principals línies que cobreix l'entitat en els grans corredors de Palma.

stats