Societat 09/11/2021

Una empresa xinesa fitxa el xef mallorquí Andreu Genestra per obrir el primer parc temàtic de xocolata del món

S'obrirà a final del 2022 a l'illa de Hainan

ARA Balears
1 min
Moment de la firma de l'acord a Palma.

PalmaL'empresa xinesa Wanning Cocoa Family Cultural Tourism Development Co., promotora del primer parc temàtic dedicat a la xocolata del món, ha fitxat el xef mallorquí Andreu Genestra perquè obri un restaurant d'alta cuina en aquestes instal·lacions. Es tracta del Regne de la Xocolata, que s'està construint a l'illa de Hainan.

L'empresa s'ha fixat en el cuiner mallorquí amb una estrella Michelin i una estrella verda per la defensa que fa del producte local. Segons ha informat l'entitat, l'acord s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració de l'Associació Xinesa a les Illes Balears. De fet, la cuina que el xef durà a terme juntament amb el seu equip estarà basada en el producte local de Hainan.

La zona escènica temàtica del Regne de la Xocolata consta d'un hotel boutique amb temàtica de xocolata, una base de demostració de processament de xocolata, un carrer comercial per als vianants, una zona de xocolata per a famílies, un centre d'esports aquàtics i un complex turístic. Està previst que rebi tres milions de visitants a l'any i es converteixi en un parc temàtic de referència.

El projecte, amb un capital de 56 milions d'euros, cobrirà una àrea aproximada de 246.480 hectàrees. Està situat a la zona turística de Wanning Daxinglong i és una península independent que s'estén a l'embassament de Bitou, amb avantatges geogràfics únics i recursos naturals de paisatge aquàtic.

stats