Neteja
Societat 07/08/2023

Un operatiu especial netejarà durant tota la setmana el barri de Corea

L'operatiu s'iniciarà durant una setmana a les 6 h del matí i finalitzarà a les 13 h

ARA Balears
1 min
Dispositiu de neteja al Camp Redó

PalmaL’Empresa Municipal d’Aigues i Clavegueram (Emaya) ha muntat aquest dilluns un dispositiu especial de neteja a la barriada del Camp Redó. En concret, als habitatges socials daquest barri. Segons ha informat l'empresa pública, aquesta neteja a fons es fa cada dos o tres mesos segons l'acumulació de deixalles.

El tinent de batle de Medi Ambient i president d'Emaya, Llorenç Bauzá, ha destacat que aquesta neteja a fons “té una durada aproximada d'una setmana sempre atenent les necessitats especials de neteja en aquesta zona”. Aquest operatiu especial, iniciat aquest dilluns a les 6 hores i que finalitzarà cada dia a les 13 hores, s'ha desenvolupat amb la presència de sis operaris que actuen amb diversos elements materials.

A més d'aquests sis operaris, Emaya ha disposat “d'un vehicle per a la retirada de trastos, un servei d'esbrossada amb rasclet i una minipala i un servei d'escombrada manual. Aquesta neteja també es fa a les zones privades d'ús públic”, ha especificat el president d'Emaya. A la zona dels habitatges socials del Camp Redó s'executa la neteja cada dos o tres mesos, segons les seves necessitats.

Segons han explicat des del Consistori, aquesta neteja es fa bé com un servei ordinari o extraordinari. En aquest cas concret, s'ha actuat com un servei trimestral extraordinari netejant tots els carrers i les vies particulars dels habitatges socials”.

stats