Societat 30/03/2022

Eivissa, seu d'una trobada internacional d'entitats mediambientals

Es tracta de Conservation Collective, en què participen representants de Kenya, Barbados, Turquia, Grècia, Xipre, Itàlia i Escòcia, entre d'altres

ARA Balears
1 min
Alguns dels participants de Conservation Collective.

PalmaEivissa acull aquesta setmana la primera trobada de Conservation Collective, un esdeveniment internacional en què participen representants d'entitats mediambientals de Kenya, Barbados, Turquia, Grècia, Xipre, Itàlia i Escòcia, entre d'altres.

Segons ha explicat Ibiza Preservation en una nota de premsa, l'objectiu d'aquesta trobada és compartir idees, iniciatives i bones pràctiques relacionades amb els projectes que duen a terme aquestes entitats.

Protegir els ecosistemes locals

Així mateix, Conservation Collective cerca protegir els ecosistemes locals en un context global. Es tracta d'un col·lectiu impulsat per l'ambientalista britànic Ben Goldsmith, que vol convertir Eivissa en l'epicentre d'aquestes trobades.

"Ibiza Preservation va ser la primera entitat del col·lectiu a posar en marxa projectes de conservació del medi ambient que s'han replicat de banda a banda del globus", ha manifestat la directora executiva d'Ibiza Preservation, Inmaculada Saranova.

Segons Saranova, aquesta trobada també aprofundeix en l'estratègia de fomentar aliances entre entitats, en concordança amb l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, que té la finalitat de revitalitzar l'Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible.

stats