Societat 24/02/2020

El conseller d'Educació, a favor d'unes taxes universitàries màximes a Espanya

Així ho ha traslladat Martí March a la Conferència Sectorial de Política Universitària, a la qual també ha assistit el ministre de Ciència i Recerca, Pedro Duque

Ara Balears
1 min
Conferència Sectorial de Política Universitària on ha participat el conseller d'Educació Martí March

PalmaEl conseller d'Educació, Martí March, ha assistit aquest dilluns a la Conferència Sectorial de Política Universitària, que ha tingut lloc a Madrid, on ha afirmat estar d’acord a fixar unes taxes màximes. March però també ha dit que s’ha d’estudiar bé “perquè és important coordinar i unificar la política de taxes a totes les comunitats autònomes amb un tractament més equitatiu, encara que això necessitarà un finançament adequat”, ha assenyalat, segons ha informat la Conselleria. En la Sectorial també hi han participat el ministre Pedro Duque i el seu equip, ja que s’ha fet especial esment a destacar la feina conjunta dels ministeris de Política Universitària i de Ciència i Recerca,.

A la trobada, el ministre Manuel Castells ha presentat les línies estratègiques i d'acció del Ministeri d'Universitats. Castells ha manifestat la voluntat del Ministeri de mantenir un diàleg permanent amb les comunitats autònomes i amb tota la comunitat universitària per coordinar les accions de la seva cartera destacant l’objectiu d’impulsar una nova llei d'Universitats que ajudi a reduir la precarietat laboral, apostant per treballar sobre l’estatut del personal docent i investigador i ha posat damunt la taula el debat sobre la reducció de les taxes.

El conseller ha valorat positivament la reunió de la Sectorial. “Ha estat una primera presa de contacte amb tot l’equip del Ministeri, que ha transmès una clara voluntat de mantenir un diàleg constant amb tota la comunitat educativa universitària", ha assenyalat el conseller.

stats