Societat 13/09/2019

"Aquesta setmana ho arreglam", l'eslògan de la Setmana de les economies transformadores

Candy Kane presenta en vídeo la setmana gran de l’economia social i solidària, que acabarà amb la 5a Fira del mercat social

Maria Fuster
1 min

PalmaLa Setmana de les economies transformadores comença el 20 de setembre i finalitza amb la cinquena Fira del mercat social, dia 28. L'organització ha anat a càrrec de l'Associació Mercat Social, que aglutina diferents entitats i empreses de l'àmbit de l'economia social i solidària i les finances ètiques a les Illes Balears. L'eslògan d'enguany és "Aquesta setmana ho arreglam" i el vídeo de campanya el protagonitza el 'drag queen' Candy Kane.

La portaveu del Mercat Social Arena Petit comenta que el Mercat Social "és un espai per conèixer les alternatives de consum real de les Illes Balears, sobretot les de Mallorca". D'altra banda, destaca que enguany a la Install-party –un espai amb una zona habilitada de Wi-Fi–, on qui vulgui es pot donar d'alta immediata de les diferents opcions que té d'energia, mobilitat i finances ètiques"

Petit també comenta que permetrà saber més sobre la "filosofia de l'economia social i solidària i entendre realment què vol dir tenir cura de l'entorn i de les persones".

La portaveu explica que per fer una societat més justa i lluitar contra el canvi climàtic cal apostar per un altre model econòmic, però sobretot implica canviar les nostres pautes de consum.

Programa de la Setmana de les Economies Transformadores i el Mercat Social

El programa de la Setmana de les economies transformadores recull diferents activitats a distints indrets de Mallorca i al Mercat Social hi haurà també espectacle de circ i ballada popular per a tots els públics.

stats