Societat 20/11/2019

Amb una cançó coral, placers promouen el mercat ecològic de Palma

El 80% dels productes a la venda són dels mateixos pagesos

Maria Fuster
1 min

PalmaEs posa en marxa una campanya de promoció del Mercat ecològic de Palma, amb un cançó protagonitzada per placers que té com a objectiu donar a conèixer aquest espai, els seus pagesos i els productes que s'hi venen.

En aquest mercat es pot trobar una gran varietat de productes, des d'hortalissa i verdura fins a fruita, embotits, formatge, farines, llegums, pa i rebosteria, al voltant d'un 80% dels quals són dels mateixos pagesos.

La campanya feta per m2ishere.com, un estudi local del germans Masmiquel Mendiara, rep el finançament del Pla de Desenvolupament Rural i la col·laboració de CineCiutat i de la ràdio BN Mallorca 106.5FM.

El Mercat ecològic de Palma és considerat un dels punts de venda directa d'aliments ecològics més importants de tot l'estat espanyol. En formen part catorze parades de productors i elaboradors inscrits en agricultura ecològica, tots certificats pel Consell Balear de la Producció Agrària Ecològica (CBPAE), i s'ubica a la plaça del Bisbe Berenguer i Palou (plaça dels patins), cada dimarts i dissabte de 8 a 14 h. Va néixer el 2010 gràcies a l'impuls de l'associació Lligams, APAEMA, l'Associació de Varietats Locals i l'Ajuntament de Palma.

stats