Societat 28/07/2021

La dotzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina es posa en marxa

Els restaurants oferiran dos menús basats en el producte local i les receptes autòctones

Iván Martín
1 min
El peix és un dels productes estrella a la Mostra de Cuina Menorquina.

MaóÉs un dels clàssics del mes de setembre a Menorca. L'associació d'Hostaleria i Restauració de la CAEB a l'illa ha obert el període d'inscripcions per participar en la dotzena edició de la Mostra de Cuina Menorquina, que enguany es farà del 17 de setembre al 3 d'octubre.

L'objectiu de l'esdeveniment gastronòmic és dinamitzar l'activitat dels diferents restaurants de tota l'illa que hi participen, així com promoure el producte local i les receptes tradicionals de la terra. La mostra durarà 17 dies i el repte és superar els 23 restaurants que en varen formar part el 2020.

Els restauradors elaboraran dos menús, el menú Mostra de 20 euros, que constarà d'un entrant, un plat principal i unes postres, i el menú Gastronòmic, el preu i format del qual serà a elecció de cada establiment. El president de l'associació, José Bosch, destaca que les dates escollides tenen la intenció de desestacionalitzar l'activitat: "Coincideix amb tres proves esportives i, a més, hi ha bastanta oferta de vols per arribar a Menorca aquests mesos. Confiem que vingui gent i s'allargui un poc més la temporada".

Els restaurants que hi vulguin participar tenen fins al pròxim 27 d'agost per inscriure-s'hi.

stats