Societat 20/03/2020

Dos bombers de Palma donen positiu en coronavirus

Vuit més estan en quarantena per seguretat

Ara Balears
1 min
Els Bombers de Palma apagant un foc

PalmaDos bombers de Palma han donat positiu en coronavirus i vuit efectius més estan en quarantena per seguretat, segons confirma l'agència Efe. No obstant això, el cos de bombers no vol confirmar-ho per una qüestió de "protecció de dades".

El portaveu dels Bombers, Rafel Bonnín, explica que ara mateix hi ha nou efectius al parc de la Taulera i 17 al Central, mentre que la resta –aproximadament 50– estan fent guàrdies a casa seva, encara que "si hi hagués algun accident haurien d'acudir immediatament al parc que tenen assignat", diu.

Per ara, a les Balears ja són quatre les persones que han mort a causa del coronavirus, tres dels quals estaven ingressades a Son Espases, on, a hores d'ara, estan hospitalitzats la majoria dels contagiats per Covid-19 de la Comunitat Autònoma. L'Arxipèlag, amb 203 positius, continua sent la comunitat amb menys casos, després de Cantàbria, on se n'han detectat 144. La següent de la llista és Múrcia, amb 204, i la segueixen Canàries, amb 287 positius, i Extremadura, amb 297.

Aquest divendres la pandèmia de la Covid-19 supera ja els 244.000 infectats arreu del món i ha traspassat la barrera dels 10.000 morts, després que aquest dijous Itàlia superàs la Xina i es convertís en el país amb més víctimes mortals de la malaltia: 3.405 (enfront de les 3.248 del gegant asiàtic).

stats