Successos

Una dona gran mor per inanició després que el fill patís un accident domèstic mortal a Madrid

La Policia Nacional va trobar els dos cadàvers en un avançat estat de descomposició

ARA
1 min
Un cotxe de patrulla de la Policia Nacional 
a Barcelona.

BarcelonaTenia 87 anys, era dependent i feia temps que no s'aixecava del llit perquè tenia problemes de mobilitat. La cuidava el seu fill, de 54 anys, i vivien plegats en un pis al barri madrileny d'Aluche. Dissabte passat els van trobar tots dos sense vida a casa seva. Els cadàvers estaven en un avançat estat de descomposició, però no hi havia cap signe de violència. La principal hipòtesi policial és que el fill va morir de forma natural i la dona va acabar perdent la vida per inanició dies més tard. Ningú la va alimentar ni cuidar, i ella no va poder enviar senyals a l'exterior perquè l'ajudessin.

Han passat setmanes fins que els han trobat. Van ser els veïns del carrer Ocaña, al sud de Madrid, els que dissabte passat van trucar als serveis d'emergència per avisar que sortia una forta pudor del pis on vivien la mare i el fill. La Policia Nacional va entrar a l'habitatge cap a les 9 del matí de dissabte i va localitzar els dos cadàvers. El de la dona era al llit i el del seu fill a la cuina.

El cadàver de l'home presentava un fort trau al cap i, segons les primeres hipòtesis policials, tal com informa Efe, el fill hauria patit un accident domèstic mortal. L'home potser va relliscar i va patir un fort traumatisme al cap producte de la caiguda. Després de la seva mort, ningú es va fer càrrec de la mare, que va acabar morint al llit per inanició: va estar diversos dies sense menjar i sense beure. Tots dos cossos van ser retirats després de l'arribada del jutge forense i traslladats a l'Institut de Medicina Legal per fer-los l'autòpsia.

stats