Successos
Societat 12/06/2024

Una dona gran cau amb el cotxe al forat d'una obra a Palma

El vehicle va caure al buit des d'una alçada d'uns quatre metres

ARA Balears
1 min
El cotxe va caure des d'una altura d'uns quatre metres.

PalmaUna dona de 80 anys ha caigut amb el cotxe al forat d'una obra a Palma. La víctima viatjava amb una familiar, menor d'edat, i totes dues han resultat il·leses. Els fets varen tenir lloc aquest dimarts, prop de les 14 h, quan dos vehicles que circulaven per la zona de Reis Catòlics varen xocar perquè un d'ells no va cedir la preferència de pas que li pertocava.

Arran de l'accident, la conductora d'un dels vehicles en va perdre el control, va col·lidir contra les tanques metàl·liques de protecció d'una obra i va caure al buit des d'una alçada d'uns quatre metres. La irrupció al recinte en construcció es va produir per la rampa de terra que s'utilitza perquè la maquinària pesant hi pugui accedir, de manera que l'impacte final no va ser tan fort com era previsible.

El vehicle va descendir per la rampa de terra que utilitza la maquinària per accedir-hi.

Tot i que les ocupants del cotxe no varen patir cap lesió en l'accident, varen ser traslladades a un centre hospitalari per ser ateses. L'altre conductor, un home de 31 anys, també va resultar il·lès.

L'empresa responsable de la construcció va ser avisada de l'incident pels agents de la Unitat de Vehicles d'Accidents (Uvac), que es varen fer càrrec de les diligències de l'accident per determinar com es podrà treure el vehicle de l'excavació.

stats