Agressió
Societat 11/08/2023

Una dona agredeix dues sanitàries perquè no volia ser atesa per facultatius en pràctiques

L'agressora acudí a urgències amb un familiar diumenge passat

ARA Balears
1 min
L'Hospital Son Espases.

PalmaAgents de la Policia Nacional han detingut una dona com a presumpta autora d'atemptat a personal sanitari en un hospital de Palma. Els fets tingueren lloc diumenge passat al voltant de les 21.15 hores, quan una dona es va presentar amb un familiar a urgències d'un centre hospitalari, moment en el qual va començar a increpar les sanitàries en actitud agressiva manifestant que no volia que el seu familiar fos atès per les facultatives en pràctiques.

La dona va començar a fer moviments bruscs i els sanitaris intentaven treure-la del box per poder atendre el pacient en condicions. En aquest moment, va colpejar una de les sanitàries i li provocà ferides lleus. Una vegada que la dona estava fora del box, els facultatius avisaren el personal de seguretat. La dona colpejà la porta en actitud agressiva.

Una infermera que passava en aquell moment pel passadís li va dir que es calmàs i, llavors, també l'agredí, cosa que li causà lesions de caràcter lleu. Davant aquests fets, els agents detingueren la dona com a presumpta autora d'un delicte d'atemptat, ja que, també oposà forta resistència a l'arribada dels agents.

stats