UIB
Societat 05/05/2023

El doctor Jaume Flexas (UIB), l’investigador més rellevant d'Espanya en Ciència de les Plantes i Agronomia

Tres investigadors balears més del mateix àmbit se situen també al Top 50

ARA Balears
1 min
El doctor Jaume Flexas, catedràtic de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia de la UIB

PalmaEl doctor Jaume Flexas, catedràtic de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia de la UIB, és l'investigador més rellevant de tot l'estat espanyol en l'àmbit de Ciència de les Plantes i Agronomia. Així ho constata el rànquing Research.com, que també valora la UIB com la cinquena universitat de l'Estat en aquesta mateixa disciplina.

Flexas no és l'únic investigador de la UIB que se situa entre els 50 més destacats d'Espanya. També hi ha, en l'onzena posició, el doctor Hipólito Medrano, professor emèrit del Departament de Biologia. El segueixen el doctor Miquel Ribas, professor titular del Departament de Biologia, en 23a posició, i el doctor Jeroni Galmés, catedràtic del Departament de Biologia, que se situa en la posició 49. Totes les persones anomenades comparteixen la condició que són investigadors del grup de recerca en Biologia de les plantes en Condicions Mediterrànies (Plantmed) i també membres de l'Institut d'Investigació Agroambiental i Economia de l'Aigua (INAGEA) de la UIB.

Així mateix, la UIB té una posició destacada en física, disciplina en què ocupa la novena posició. El doctor Husa, professor contractat, doctor del Departament de Física, investigador del grup de recerca en Física Gravitacional: teoria i observació (Gravity) i membre de l'Institut d'Aplicacions Computacionals del Codi Comunitari (IAC3) de la UIB, es troba en la 10a posició.

stats