Societat 16/05/2022

El doctor Carles Recasens Laguarda, nou president del Col·legi de Metges de les Balears

Era l'únic candidat que s'havia presentat a encapçalar la institució

ARA Balears
1 min
El doctor Carles Recasens.

PalmaLa Junta Electoral del Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears (COMIB) ha acordat per unanimitat declarar electa la presidència la llista encapçalada pel doctor Carles Recasens Laguarda. En un comunicat, la institució ha assenyalat que era l'única candidatura que s'havia presentat.

De la mateixa manera, el COMIB ha explicat que com que no s'ha presentat una altra candidatura alternativa a la junta comarcal a Eivissa i Formentera, aquesta serà presidida per la llista encapçalada pel doctor Carlos Rodríguez Ribas.

Amb relació a la junta comarcal a Menorca, la presidirà el doctor José Antonio Vidal Ruíz, que ha obtingut el major nombre de vots en les eleccions que van tenir el 13 de maig. D'un total de 171 vots emesos pels col·legiats de Menorca, 99 van ser per a la candidatura de Vidal Ruíz i 72 per a l'altra candidatura, presentada per la doctora María Ángeles González López.

Amb la proclamació de la candidatura a presidir la Junta de Govern i les juntes comarcals culmina el procés electoral per a la renovació dels càrrecs de la institució col·legial.

stats