Consum
Societat 08/10/2023

Els distribuïdors cancel·len la seva oferta als ramaders de les Balears per la crisi amb la llet després que ningú hagi contactat amb ells

Han donat per cancel·lada la seva proposta, després de la decisió d'Agama de reduir la compra de litres de llet

ARA Balears
1 min
Granja on hi ha vaques per treure llet.

PalmaL'Associació d'Empreses de Distribució d'Aliments, Begudes i Neteja (ADED) ha donat per cancel·lada la seva oferta als ramaders de les Balears, després de la decisió d'Agama de reduir la compra de litres de llet. La proposta es basava en posar al servei del sector primari la distribució d'aquest producte i evitar així la reducció de la compra de llet.

Segons han explicat aquest diumenge, es van voler posar al costat dels ramaders perquè es van "solidaritzar amb la difícil situació" per la qual passaven els productors de llet a causa de "la impossibilitat que tenien de comercialitzar uns quatre milions de litres".

En un comunicat, diuen que els movia "únicament el desig que les granges productores de llet poguessin solucionar el seu problema" i continuar subsistint, ja que en qualsevol cas si aquest acord hagués arribat a bon port, hauria anat "en detriment" dels seus "interessos econòmics".

Així, passat un temps "més que raonable" sense que cap dels interessats s'hagi posat en contacte amb ells, entenen que "el problema està solucionat" i que els productors de llet "tenen garantit el present i el futur"; de la qual cosa s'alegren "enormement".

Per això, donen per cancel·lada la seva oferta perquè necessitem "la seguretat de subministrament" a les seves empreses per així poder garantir el proveïment dels seus clients.

stats