Societat 23/08/2021

El dispositiu antibotellada paralitza a Palma una festa multitudinària a un xalet de lloguer turístic

Destaca l'absència de botellades a la Feixina, na Burguesa i Gènova i la menor presència de gent a la Platja de Palma aquest cap de setmana

ARA Balears
2 min
Dos agents durant el dispositiu antibotellada de Palma

PalmaEl dispositiu antibotellada de la Policia Local de Palma va desallotjar aquest cap de setmana una festa multitudinària a un xalet de lloguer turístic a la zona de Son Vida, segons ha informat aquest dilluns el cos policial. La Patrulla Verda va ser l'encarregada de paralitzar la festa il·legal, que es va fer a la zona de Son Vida. L'inspector de la Conselleria va aixecar una acta per falta molt greu i s'hi identificaren 111 persones no convivents. A més, durant la matinada d'aquest dissabte els agents també varen multar 30 persones per incomplir les mesures sanitàries i 23 per fer botellada.

Durant les tasques de vigilància, que s'han fet en col·laboració amb la Policia Nacional i altres administracions públiques aquest cap de setmana, els cossos policials han destacat l'absència de botellades a les zones de la Feixina, na Burguesa i Gènova, i una menor presència de gent a la Platja de Palma. Des de l'inici d'aquest dispositiu, la xifra de persones identificades, botellades, festes il·legals i aglomeracions ha minvat significativament.

A través d'un comunicat, la Policia Local de Palma ha informat que també es va actuar a punts estratègics de la ciutat com, per exemple, al passeig Marítim de Palma, Santa Catalina, Sant Magí i la plaça de Gomila, entre d'altres. En aquests indrets els agents varen fer controls d'alcoholèmia i tancaren alguns carrers amb l'objectiu d'evitar aglomeracions en un context d'emergència sanitària.

Resum d'incidències

En total, aquest cap de setmana els agents varen controlar 199 vehicles i varen identificar 67 persones. A més, varen aixecar 227 actes per diferents motius i 8 actes per tinença d'estupefaents. Finalment, varen detectar una etilometria administrativa, varen posar 18 denúncies de trànsit i varen immobilitzar dos vehicles.

stats