Societat 09/08/2021

El dispositiu antibotellada de Palma aixeca 178 actes per incomplir la normativa covid

Han sancionat diversos establiments que no respectaven les mesures sanitàries

ARA Balears
1 min
Dos agents durant el dispositiu antibotellada de Palma

PalmaEl dispositiu antibotellada ha multat 178 persones per incomplir la normativa covid aquest cap de setmana. Segons ha detallat l'Ajuntament de Palma a través d'un comunicat, els agents han fet controls a la Platja de Palma i a diferents punts estratègics com el passeig Marítim, Santa Catalina i el carrer de Sant Magí, la Feixina i la plaça de Gomila i la majoria d'actes que han aixecat entre divendres i diumenge són per fer botellada.

Durant el cap de setmana, els agents de la Policia Local i la Policia Nacional han controlat un total de 142 vehicles, 20 dels quals han rebut una multa (10 per dur la ITV caducada i 10 per donar positiu en el control d'alcoholèmia) i han sancionat alguns locals que incomplien les seves llicències d'activitat d'acord amb la normativa sanitària actual.

A més, a l'actuació duita a terme a la Platja de Palma, els agents han retirat unes 900 llaunes de cervesa i botelles d'alcohol, han clausurat dos bordells, s'han suspès diversos esdeveniments multitudinaris i s'ha clausurat un local.

L'Ajuntament de Palma ha reiterat en el comunicat que els dispositius han tingut un vessant de "prevenció, dissuasió i dispersió" i que es fan des d'un enfocament de "congruència, oportunitat i proporcionalitat".

stats