Drogues
Societat 18/07/2022

Passen a disposició judicial els 18 detinguts en l'operació antidroga que es va fer a Palma, Inca i Llucmajor

A més de les detencions, durant l'operatiu es van confiscar més de 100.000 euros, més de mig quilo de cocaïna, prop de dos quilos de marihuana i més de 1.600 sobres de kamagra, haixix

ARA Balears
1 min
Algunes de les substàncies que han confiscat durant l'operació antidroga.

PalmaEls 15 homes i 3 dones detinguts en l'operatiu antidroga que va dur a terme la Policia Nacional i la Guàrdia Civil divendres horabaixa a Son Banya i en altres zones de Palma, Llucmajor i Inca, han passat aquest dilluns a disposició judicial, segons ha informat Europa Press.

En aquesta operació hi van participar més de 200 agents de la Policia Judicial, de les Unitats de Droga i Crim Organitzat (Udyco), de les Unitats de Prevenció i Reacció (UPR), dels Grups Operatius de Resposta (GOR), de la Policia Científica, així com aeris i Unitats d'Intervenció Policial (UIP). A més, per part de la Guàrdia Civil, van participar agents de Policia Judicial, de Trànsit i de les Unitats de Seguretat Ciutadana (Useci).

A més dels 18 detinguts, també van confiscar més de 100.000 euros, més de mig quilo de cocaïna, prop de dos quilos de marihuana, més de 1.600 sobres de kamagra, haixix, nombroses bàscules de precisió i una arma. En total, a Son Banya es van fer 31 escorcolls, entre ells vuit punts de venda, i sis es van fer en altres zones de Palma, Inca i Llucmajor. La causa està declarada secreta i està dirigida pel grup de Crim Organitzat de la Policia Nacional i l'equip de Policia Judicial d'Algaida de la Guàrdia Civil.

stats