Societat 29/10/2021

La directora agredida a Palma: "Aquests fets aïllats no representen ni el barri ni l'alumnat"

Asun Gallardo demana la col·laboració de l'Administració perquè casos com el que ha patit "no tornin a passar mai"

ARA Balears
1 min
L'entrada del CEIP Gabriel Vallseca, amb cartells dels alumnes contra la violència.

PalmaLa directora del CEIP Gabriel Vallseca que va resultar ferida en una baralla davant l'escola ha agraït el suport que ha rebut de la comunitat educativa. En una publicació a les xarxes socials, s'ha dirigit a les escoles de barris com Son Gotleu, Polígon de Llevant, Verge de Lluc i Corea perquè "hem de defensar aquest meravellós teixit social que no té res a veure amb els fets ocorreguts".

En aquest sentit, ha assegurat que "aquests fets aïllats no representen ni els nostres barris ni el nostre alumnat" i ha demanat la col·laboració de l'Administració "que ens ha estès la mà i està més que disposada a garantir que no tornin a passar mai". "No hi ha paraules per agrair les mostres d'estimació i de suport de tota la comunitat educativa de les Balears", ha tancat.

L'Associació de Directors i Directores d'Infantil i Primària de Mallorca (ADIPMA), ha manifestat el seu suport al claustre i a la directora de l'escola i ha afirmat que "actes com aquest mai haurien de rompre la convivència i el respecte que als centres treballam cada dia". "És urgent que l'Administració es plantegi la necessitat d'incloure nous perfils professionals dins els centres d'Infantil i Primària que, per l’entorn, necessiten donar prioritat al treball de tots els valors relacionats amb l’acceptació, la inclusió, el respecte i la convivència", han afegit.

L'STEI també ha condemnat l'agressió demanant que s'aturi l'assetjament als docents. Per part de l'Ajuntament de Palma, el batle José Hila, ha assegurat que estan "en contacte permanent amb el centre per ajudar-los en allò que necessitin" i ha subratllat que "les escoles són importantíssimes per a l'educació dels nostres infants, no s'hi pot tolerar la violència".

stats