Societat 11/12/2021

El BUP convoca a aclamar "la sobirania del poble mallorquí" a la Diada

El Bloc d'Unitat Popular organitza una manifestació per a dia 30 de desembre a Palma

ARA Balears
1 min
Membres del Bloc d'Unitat Popular (BUP)

Amb el lema 'Llavor de lluita', el Bloc d'Unitat Popular (BUP) ha convocat una manifestació per a dia 30 de desembre per aclamar la "sobirania del poble", amb motiu de la Diada de Mallorca, que se celebra el 31.

Així ho han explicat la desena de membres del BUP que s'han reunit aquest dissabte a Palma per convidar la ciutadania a participar en el recorregut, que començarà a les 18 hores al passeig del Born de Ciutat. El partit ha explicat que la Diada d'enguany es planteja com una oportunitat de reivindicació després de més d'un any i mig de pandèmia, que ha demostrat "la poca sobirania que tenen els mallorquins en tots els àmbits".

En aquest sentit, el bloc ha mostrat indignació perquè "s'ha demostrat que el model econòmic del monocultiu turístic no serveix els interessos del poble" i ha criticat el Govern per "continuar amb la seva política de suport a aquest model, juntament amb el govern de l'Estat". Per això, animen a la participació i a "lluitar contra el continuisme polític que du a la descomposició social, ambiental i cultural".

stats