Succés
Societat 07/03/2023

Set detinguts a l'operació policial contra la banda juvenil de Palma

Són acusats de pertànyer a una organització criminal i de diversos delictes de robatoris amb violència, tràfic de drogues i atracaments

ARA Balears
1 min
Dos agents de la Policia Nacional durant l'operació. / POLICIA NACIONAL

PalmaLa Policia Nacional i la Local han detingut set persones en l'operació que han dut a terme aquest dimarts contra la banda juvenil violenta que s'autodetermina Caserío 24/7. Segons han detallat els cossos policials, un dels detinguts és menor d'edat i tots són acusats de pertànyer a una organització criminal i de diversos delictes de robatoris amb violència, tràfic de drogues i atracaments.

Els membres d'aquesta banda juvenil que actuava a Palma vivien en una sucursal bancària al carrer de Joan Crespí, on els agents han entrat aquest matí. Durant l'escorcoll han requisat armes i diverses substàncies estupefaents. A més, també han escorcollat un altre local ocupat al carrer de la Indústria, on, a més de trobar també drogues i armes, han detingut a la cúpula d'aquesta organització.

Alguns dels detinguts formaren part també del grup de persones que va ocupar la sucursal bancària de l'avinguda de Sant Ferran i que tingueren incidents violents tant amb els veïns de la zona com amb els cossos i forces de seguretat de l'Estat.

stats