Societat 09/05/2020

12 detinguts a Mallorca per incomplir l'estat d'alarma aquest divendres

Han desobeït les ordres dels agents

Ara Balears
2 min
Agents de la Policia Local de Palma durant l'estat d'alarma

PalmaLa policia ha detingut, entre divendres i la matinada d'aquest dissabte, 12 persones a Mallorca per incomplir l'estat d'alarma i desobeir els agents, segons ha informat la Delegació dels govern en una nota.

En concret, a Sóller, la Policia Local del municipi va intervenir aquest divendres en una baralla entre dos homes. Un d'ells es va negar a tornar a ca seva, es posà agressiu i començà a amenaçar els agents, que es varen veure obligats a detenir-lo. També a Manacor, la Policia Nacional ha arrestat aquesta nit un home de 41 anys que circulava amb el cotxe sense motiu justificat i que ja havia estat sancionat tres vegades.

Pel que fa a la zona de Palma, la Policia Local va arrestar un jove de 28 anys que era al carrer, a prop de les Avingudes, sense causa justificada. Ja tenia quatre actes per desobediència i, per això, va acabar detingut. A Can Pastilla, també s'arrestaren dos joves reincidents, un de 24 anys i l'altre de 25. Caminaven junts i sense mantenir la distància de seguretat.

A Palma, la Policia Nacional ha detingut 7 homes per botar-se el confinament durant l'estat d'alarma. Un d'ells, de 45 anys i que ja havia estat denunciat tres vegades per desobediència, anava amb bicicleta divendres al matí pel barri de Son Gotleu i es va acostar a saludar un vianant, que també acabà detingut.

Durant la matinada, els agents interceptaren un home de 52 anys que circulava amb un vehicle per Son Gotleu i que portava una petita quantitat de marihuana al cotxe. Ja havia estat detingut una vegada i proposat per sanció cinc pics. En el mateix barri, la Policia Nacional es topà amb un altre conductor, de 36 anys, que anava amb cotxe a comprar tabac i posar benzina.

A la zona de la Soledat, s'ha detingut un jove que conduïa sota els efectes de l'alcohol i anava amb un acompanyant. Així mateix, la policia ha sorprès un altre ciutadà, de 34 anys, que sortia del poblat de Son Banya. Aquest darrer ja tenia nou actes i tres detencions per desobediència.

El darrer dels arrestats ha estat un altre conductor, de 43 anys, que circulava per la barriada del Rafal i havia acompanyat un amic a casa. Els agents varen comprovar que havia estat proposat dues vegades per sanció i també va ser detingut.

stats