Societat 21/03/2021

Detinguts dos joves per robar en una casa de Son Gotleu

Els fets varen passar durant la matinada de dissabte

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional en una imatge d'arxiu.

La Policia Nacional ha arrestat dos homes de 20 i 24 anys a Palma com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un domicili habitat de Son Gotleu. Segons ha comunicat el cos de seguretat, els fets varen passar durant la matinada de dissabte. Una patrulla policial era per la zona de Son Gotleu quan un d'aquests dos ciutadans, en veure els agents, va sortir corrent i es va amagar en el portal d'un immoble.

En veure que el portal de la finca estava obert, els policies hi varen entrar i varen trobar els dos joves en el replà del darrer pis. Els varen demanar què hi feien i la Policia els va detenir mentre intentaven resistir-s'hi. Els joves portaven una palanqueta, que serveix per forçar les portes. En una de les cases hi havia un forat molt gran entre la paret i la porta, per la qual cosa varen ser arrestats com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força i danys.

Els detinguts, assegura la policia, tenen nombrosos antecedents policials per delictes similars. Són algerians i es troben a Espanya en situació irregular.

stats