Succés
Societat 27/05/2023

Detingut un turista gat per agredir diversos vianants a la Platja de Palma

Els fets varen ocórrer a mitjan aquesta setmana al vespre

ARA Balears
1 min
Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional varen detenir a mitjan aquesta setmana un turista alemany de 24 anys, en estat embriac, com a presumpte autor d'un delicte de lesions per haver colpejat diversos vianants que passaven per la via pública a la Platja de Palma. Segons ha informat la Policia aquest dissabte en una nota de premsa, els fets varen ocórrer a mitjan aquesta setmana al vespre, devers les 23.00 hores, quan un home va entrar en un establiment hoteler i el recepcionista, en veure que no n'era client, el va treure fora.

Ja una vegada fora, el presumpte autor dels fets, que estava en situació d'embriaguesa, va començar a manipular uns patinets elèctrics que hi havia a la zona. Així mateix, en un moment donat, l'home va empènyer fortament una persona que passava per allà contra una palmera. La víctima va quedar estesa a terra malferida.

El presumpte autor de l'agressió es va refugiar llavors en una botiga d'alimentació de la zona, d'on també va ser engegat. A la sortida del comerç, l'home va colpejar a la cara una altra persona que era allà i criticava les seves accions. Una vegada que l'home va colpejar aquesta persona que li va recriminar la seva actitud, es va ficar dins un altre hotel a prendre una cervesa. Va ser en aquest moment quan una patrulla policial, en recollir tota la informació necessària, va acudir al lloc per identificar l'home i detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte de lesions.

stats