Successos
Societat 28/08/2022

Detingut el treballador d'un hotel d'Eivissa per assetjament sexual

L'home, de 49 anys, era el cap directe de la víctima en la seva relació laboral

ARA Balears
1 min
Policia Nacional.

PALMAAgents de la Policia Nacional d'Eivissa han detingut un home 49 anys com a presumpte autor d'un delicte d'assetjament sexual. Dia 19 d'agost, una dona va denunciar a la policia haver estat assetjada sexualment pel seu cap en l'àmbit laboral. Els fets varen succeir en un hotel d'Eivissa, on el detingut exerceix de cap directe de la víctima, que li feia d'ajudant.

La Policia va accedir al testimoniatge de terceres persones, que varen corroborar els fets denunciats. Així varen quedar acreditats diversos actes lascius i comentaris fora de lloc del cap a la denunciant. La víctima, segons el seu testimoniatge i el comunicat de la Policia Nacional, diu que el seu cap la va “mossegar” en una ocasió, per la qual cosa denuncia un assetjament sexual que travessa la barrera de l'assetjament verbal. La situació ha estat així d'ençà que la dona va començar a treballar en aquest hotel. No va atrevir-se a denunciar-lo abans per por de perdre la feina.

Per tot això, es va detenir el suposat autor i se li va prendre declaració dilluns passat. L'home va ser posat a la disposició del Jutjat de Guàrdia el mateix dia que va ser arrestat.

stats