Agressió sexual
Societat 19/11/2023

Detingut un sanitari per fer tocaments i comentaris sobre el seu físic a una pacient a Palma

La víctima va denunciar els fets després de sortir de la consulta

ARA Balears
1 min
L'Hospital Son Espases.

PalmaAgents de la Policia Nacional van detenir dijous passat un sanitari de 66 anys com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual per fer comentaris obscens i tocar un pit a una pacient a Palma.

Segons ha informat la Policia en una nota de premsa, la víctima va denunciar els fets i va manifestar que va acudir al servei d'urgències i que el facultatiu sanitari que la va atendre li feia comentaris obscens sobre el seu físic. El detingut va arribar a indicar a la dona que es tombàs i li va palpar la panxa, pujant-li la roba, sense tenir res a veure amb el motiu de la consulta, fet que va incomodar la denunciant i el seu acompanyant.

L'home va aprofitar un instant en què la víctima es va inclinar sobre la taula per veure l'informe que li mostrava per tocar-li el pit. Aquests fets van ser corroborats per l'acompanyant de la víctima, qui va estar davant en tot moment i va poder observar el comportament del doctor cap al seu familiar. Al detingut li consta una denúncia anterior com a presumpte autor de fets similars.

stats