Assetjament sexual
Societat 02/09/2023

Detingut un home per drogar i violar la filla de la seva parella a Palma

La jove havia acudit a una discoteca amb la mare i el seu company la nit abans

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaAgents de la UFAM (Unitat d'Atenció Família Dona) de la Policia Nacional han detingut un home, de 48 anys, acusat de violar la seva fillastra a Palma. Segons ha avançat aquest dissabte l'Última Hora, els fets varen succeir recentment en una discoteca de Magaluf, on suposadament l'agressor sexual va drogar la víctima i després en va abusar sexualment.

La jove havia anat a la discoteca amb la mare i el seu company. En un moment donat, l'adolescent va anar al bany i va deixar la copa al padrastre, moment en el qual l'agressor hi hauria abocat la droga. Posteriorment, la jove va perdre el coneixement durant hores. L'única cosa que recorda la víctima, i així ho recull la denúncia, és que es va despertar a casa del padrastre, nua de cintura cap avall i amb un fort dolor a les zones íntimes. Tot seguit, se'n va anar d'allà, mentre ell li suplicava que no digués res.

La víctima va acudir a un centre mèdic, on li practicaren una exploració exhaustiva, i va emplenar un informe mèdic per aportar a la denúncia. Després de relatar el que havia succeït i aportar les proves a l'oficina de denúncies de la Prefectura Superior de Policia, els agents varen iniciar la investigació. Després de localitzar el presumpte violador al seu domicili, va ser detingut, acusat d'un delicte d'agressió sexual.

stats