Abusos a menors
Societat 15/12/2022

Detingut per haver deixat que un amic abusàs sexualment dels fills a canvi de doblers

Els detinguts, el pare i l'amic, s'enfronten als delictes d'agressió sexual i corrupció de menors

ARA Balears
1 min
Un vehicle de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dos homes –de 53 i 71 anys– per haver agredit sexualment els fills d'un d'ells dimarts a Palma. Ambdós estan acusats dels delictes d'agressió sexual i corrupció de menors per uns fets que han ocorregut des de fa quatre anys. El pare dels dos menors, que en té la potestat, deixava els fills a casa de l'amic –a un poble de Mallorca– perquè n'abusàs sexualment, a canvi de doblers.

Quan els menors varen comunicar els fets al pare, ell contestava que allò era impossible, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat. Les víctimes eren recompensades amb doblers i roba a canvi que l'agressor es quedàs amb ells, encara que el pare s'ho quedava en algunes ocasions.

Per la seva banda, el pare també va agredir sexualment els menors, segons ha comunicat el cos policial. Ho va fer amb un cinturó amb sivella de ferro, amb coces quan duia posades botes de punta de ferro o estirant-los els cabells, normalment quan tornava begut a casa.

La Direcció General d'Infància, Joventut i Família va conèixer els fets a través del que havia manifestat la mare i ràpidament va interposar una denúncia. En rebre la informació, la UFAM (Policia Nacional) va començar a recaptar informació i declaracions, i va arrestar ambdós homes dimarts passat per agressió sexual i corrupció de menors. La tutela dels menors va passar a la mare.

stats