Societat 16/12/2021

Detingut per haver calat foc a la barraca on vivia una persona sense sostre a Palma

La Policia Nacional l'acusa d'un delicte d'incendi i un altre d'amenaces

ARA Balears
2 min
Imatge de l'incendi.

PalmaAgents de la Policia Nacional varen arrestar dimarts un home d'origen algerià, de 33 anys, com a presumpte autor d'un delicte d'incendi i amenaces. Els fets varen ocórrer al polígon de Can Valero, a Palma, cap a la una de la matinada, quan l'individu va calar foc a la tenda de campanya d'un home que la feia servir com a barraca per dormir-hi a dins.

En arribar-hi, una patrulla de Seguretat Ciutadana del cos policial va veure dos homes discutint. Entrevistat pels agents, un d'ells va manifestar que havia discutit amb dues persones perquè no el deixaven dormir a les tendes de campanya ubicades al lloc dels fets. Davant la seva insistència, el varen acabar agredint, segons la seva versió, per la qual cosa –i a manera de venjança– va incendiar una de les barraques.

En aquell moment, els policies varen observar que sortia fum de la zona on hi havia les tendes de campanya i que una d'aquestes s'estava cremant. Els agents varen intentar sufocar les flames amb extintors que duien al cotxe, al mateix temps que en retiraven les propietats d'aquestes persones per evitar que el foc s'estengués. Finalment, varen haver de sol·licitar la presència dels bombers, que varen aconseguir apagar l'incendi.

A pocs metres de la tenda cremada, hi havia una altra víctima, un home que va assegurar que el presumpte autor de l'incendi l'havia amenaçat de provocar un incendi mentre li demanava que agafàs les seves coses i se n'anàs a un altre lloc. Els motius que va al·legar varen ser problemes de convivència. Moments després, mentre dormia, es va despertar per la calor provocada pel foc i va comprovar que el presumpte autor era fora amb un encenedor a la mà. Els agents varen trobar l'home, li varen intervenir l'objecte i el varen arrestar.

stats