Societat 31/08/2020

Detingut per amenaçar de mort els seus veïns amb un tornavís i posseir dos quilos de cocaïna

Els fets varen ocórrer dissabte a les dotze del migdia al barri de la Soledat de Palma

Ara Balears
1 min
Material requisat durant l'actuació policial

PalmaLa Policia Nacional va arrestar dissabte un home de 43 anys per un delicte d'amenaces i un altre contra la salut pública, després d'amenaçar els seus veïns i que els agents descobrissin a casa seva prop de dos quilos de cocaïna. Els fets varen ocórrer dissabte a les dotze del migdia al barri de la Soledat, a Palma, quan uns veïns varen avisar una patrulla de policia que un home els havia amenaçat de mort amb un tornavís.

Quan els agents varen arribar-hi, l'individu ja havia fugit, però els veïns els varen informar de la direcció cap on havia partit i el varen trobar a pocs metres. Davant això, l'acusat va amenaçar de treure alguna cosa d'entre de la roba i va agitar els braços de manera violenta cap als policies, de manera que aquests es varen veure obligats a reduir-lo i detenir-lo.

Una vegada varen arrestar l'home, acusat d'amenaces, varen escorcollar-lo i, a conseqüència, varen requisar-li el tornavís amb què havia amenaçat els veïns i, a més, tres mòbils. A continuació, els policies varen fer una entrada i escorcoll de casa seva, on varen trobar prop de dos quilos i mig de cocaïna preparada per vendre's, entre altres objectes. Per aquest motiu, el responsable va ser detingut també per un delicte contra la salut pública.

stats