Societat 24/11/2021

Detingut per abusar sexualment d'una jove al bany d'una discoteca del passeig Marítim de Palma

La Policia Nacional va arrestar el jove de 20 anys la matinada de diumenge

ARA Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional de servei.

PalmaAgents de la Policia Nacional van arrestar la matinada del diumenge un jove de 20 anys d'origen polonès per presumpte abús sexual a una jove, delicte que va cometre als lavabos d'un local d'oci nocturn del passeig Marítim de Palma. Segons ha informat el cos policial en una nota de premsa, els fets van ocórrer al voltant de les 3.55 h de diumenge, moment en què van rebre la telefonada a la sala del 091 del personal de seguretat del local per demanar la intervenció dels agents.

Davant això, una patrulla es va desplaçar fins al lloc dels fets i es va entrevistar amb una amiga de la víctima, que va informar que aquella nit havien sortit de festa amb dos joves més. Al local, va explicar l'amiga, la víctima va ballar amb el jove i es van intercanviar petons, actes consentits per ambdues bandes.

En el moment d'abandonar el local, les amigues havien perdut de vista la víctima i, després de cercar-la per l'establiment, van veure que estava a l'interior dels banys masculins, però que un amic de l'al·lot amb el qual havia estat la jove bloquejava l'accés. Finalment, una de les amigues va accedir a l'interior d'un dels lavabos i va trobar la víctima plorant i nerviosa, en estat de xoc.

La víctima li repetia que no la toqués

Quan li va demanar si havia estat forçada i si havien abusat d'ella, l'al·lota va respondre afirmativament. Aleshores, van demanar ajuda al personal de seguretat del local, el qual va retenir al jove fins a l'arribada de la policia. Els agents van entrevistar-se també amb la víctima, qui va corroborar la declaració de la seva amiga.

Ella va explicar que va accedir anar amb el jove als banys masculins, però que va canviar decisió quan es van trobar a l'interior. La víctima li va comunicar que no volia seguir i que volia marxar, però l'abusador va ignorar la seva petició i va abusar sexualment d'ella, ignorant-la quan —en diverses ocasions— li va repetir que no volia que la toqués i que la deixés anar.

stats