Successos
Societat 10/08/2022

Detingut per abandonament i maltractament a la seva filla amb discapacitat a Palma

La Policia Nacional ha arrestat també la parella de l'home pels mateixos delictes

ARA Balears
1 min
Un agent de la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat un home i la seva parella a Palma com a presumptes autors d'un delicte d'abandonament de família i maltractament, suposadament contra la filla de l'home –major d'edat–, que pateix una discapacitat per la qual no es pot valdre per ella mateixa. Segons ha informat el cos policial, varen ser els familiars de la víctima els qui varen comunicar les sospites als agents.

En la denúncia detallaven que la víctima estava desatesa i amb manca de cures, per la qual cosa varen contractar una treballadora social, que va sospitar que podria estar patint maltractament arran d'uns hematomes que va identificar. A partir d'aquí, la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM) es va fer càrrec de la investigació.

Però dilluns al matí al 091 varen rebre una telefonada dels familiars, els quals sol·licitaven presència policial en el domicili d'un barri del centre de Palma. Alertaven que la jove podia estar descuidada. Una patrulla d'Atenció al Ciutadà de la Policia Nacional es va personar a la casa i va comprovar que tant el pare de la víctima com la parella eren al carrer i la víctima, tota sola a casa.

Els agents varen recopilar informació dels veïns, que varen informar que habitualment sentien cops i crits, per la qual cosa varen sol·licitar permís per entrar a l'habitatge, amb la finalitat de comprovar l'estat de la dona. En veure que estava sola i desatesa, varen detenir l'home i la dona com a presumptes autors d'un delicte d'abandonament familiar i maltractament.

stats