Societat 22/05/2022

Detenen un home per maltractaments i dos més per atemptat contra agents de l'autoritat a Palma

Els dos individus van voler evitar la detenció del presumpte autor de l'agressió

ARA Balears
1 min
Un cotxe de la Policia Nacional

PalmaAgents de la Policia Nacional van detenir aquest dissabte un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments a la seva parella, i dos més per un delicte d'atemptat contra agent de l'autoritat per intentar evitar la detenció del primer.

Segons ha informat la Policia Nacional aquest diumenge en una nota de premsa, dissabte vespre agents policials van arrestar tres homes, dos de 20 anys i un de 22. Quan els agents van acudir a una crida aquest dissabte a les 22.30 h en un domicili de la barriada de Son Gotleu, van observar una mare i la seva parella al replà manifestant que la seva filla estava retinguda a casa de la seva parella.

Després que la Policia tocàs a la porta de la víctima, va sortir la parella amb la dona darrere. Els agents van demanar a la dona que s'entrevistàs amb ells tota sola i ella hi va accedir. Una vegada que els policies nacionals s'entrevistaven amb la dona, van aparèixer al lloc del succés dos amics de l'home i la mare de la jove.

El presumpte autor, en veure que la mare de la seva parella era allà i que volia que se n'anàs amb ella, va agafar fortament pel coll la jove i va intentar introduir-la al domicili en contra de la seva voluntat, per la qual cosa els agents van haver de reduir l'home.

Mentre s'estava produint l'arrest del jove, els seus dos amics es van llançar contra els agents, alhora que arribaven reforços policials, que van procedir també a la detenció dels seus dos amics per un atemptat contra agent de l'autoritat. Per tot això, la Policia Nacional va arrestar els tres joves.

stats