Societat 13/09/2020

Detingudes tres dones per 20 robatoris a perfumeries i supermercats de Calvià i Andratx

També han arrestat un home que intentà agredir els policies i anava sense mascareta a Menorca

Ara Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional.

PalmaLa Guàrdia Civil ha detingut tres dones per robar unes 20 vegades a perfumeries i supermercats, segons informa la direcció general de la Guàrdia Civil en una nota. En aquest sentit, apunten que dijous una treballadora d'una perfumeria d'Andratx va veure que dues clientes sortien de la botiga sense passar per la caixa. Van pujar al cotxe d'una altra dona i partiren direcció cap a Palma. Després de comprovar les càmeres de seguretat i veure que les dones amagaven productes de les estanteries del comerç en una motxilla, va donar l'avís a la Guàrdia Civil.

Una patrulla de Seguretat de Ciutadana de Calvià va aturar el vehicle a l'autopista MA-1. Escorcollaren el cotxe i trobaren nombrosos articles de perfumeria, a més d'altres productes d'alimentació robats a diversos supermercats de Calvià.

Per altra banda, a Menorca, la Policia Nacional ha detingut aquesta matinada, cap a la 1.30 hores, un home de 34 anys de nacionalitat colombiana en una zona d'oci de Ciutadella, després d'intentar agredir els agents que li van demanar que es posàs la mascareta.

Segons Efe, l'arrestat estava interactuant amb altres persones just a l'exterior d'uns locals, que ja havien tancat, de Cala en Blanes. Quan els policies van demanar-li la documentació, l'home va reaccionar amb insults i de manera agressiva, amenaçant-los de mort mentre es passava el dit pel coll i els assenyalava. Segons els agents, l'home havia consumit alcohol i també se li va confiscar un gram de cocaïna.

A causa de la seva agressivitat, se'l va traslladar al centre de salut de Canal Salat de Ciutadella per subministrar-li calmants. En un moment determinat, el detingut va llevar-se la mascareta i va escopir a la sala on l'atenien. L'espai sanitari i els vehicles policials que participaren en el trasllat s'han desinfectat.

stats