Societat 04/07/2023

Detingudes dues persones a Ciutadella per ajudar a robar material a discjòqueis

Suma uns 13.000 euros de valor

Iván Martín
1 min
Els sospitosos van ser detinguts a un hotel de Ciutadella.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut aquest passat dissabte dues persones a Ciutadella acusades d'un presumpte delicte d'ajudar a robar material prèviament sostret. Es tracta de dos homes, un d'origen veneçolà i l'altre de nacionalitat espanyola.

Els fets es van posar en coneixement de les forces policials el 30 de juny, quan un empresari de l'illa va denunciar que li havien llogat material professional de discjòquei i que el presumpte músic va decidir no tornar-lo. Al mateix temps, aquest individu va vendre per doblers en metàl·lic tot el material a altres persones que eren coneixedores de la seva procedència il·lícita.

Una vegada oberta la investigació es va aconseguir identificar els individus, allotjats amb les seves respectives parelles en un hotel de Ciutadella, on van ser detinguts, i es va poder recuperar tot el material sostret, a l'espera de retornar-lo al seu propietari. En la detenció també se'ls va requisar una substància estupefaent, cocaïna rosa.

Els homes ja tenien antecedents per fets similars i altres de diferent gravetat. Ja han passat a disposició judicial, i s'ha de comprovar si han emprat documentació falsa per cometre els fets.

stats