Robatoris
Societat 19/07/2023

Detinguda una dona per més de deu robatoris a comerços de diverses localitats de Mallorca

Els furts acumulaven més de 1.000 euros en alcohol i articles de perfumeria

ARA Balears
1 min
Supermercat Alcampo.

PalmaLa Guàrdia Civil de Llucmajor ha detingut una dona de 33 anys com a presumpta autora d'11 robatoris a supermercats de diferents municipis de Mallorca. Segons ha informat el cos, després de rebre diverses denúncies de cadenes de supermercats per robatoris en els seus establiments, els agents iniciaren una investigació per esbrinar els fets.

Així, a través de càmeres de seguretat es va poder comprovar que els robatoris eren produïts per la mateixa persona que utilitzava una bossa per robar objectes. D'aquesta manera, es varen dur a terme almanco 11 robatoris en només 2 mesos que sumaven més de 1.100 euros, majoritàriament botelles d'alcohol i productes de perfumeria.

El succés es va produir en supermercats de Palma, Campos, Llucmajor i sa Pobla, arribar la presumpta autora a desplaçar-se durant el mateix dia per diversos municipis per dur a terme les sostraccions. Una vegada identificada, la Guàrdia Civil la va detenir a Palma i va ser posada a disposició de la Policia Nacional per, posteriorment, ser posada a disposició judicial.

stats