Societat 10/08/2018

Detenen un venedor del 'top manta' que va participar en l'agressió a un turista a Barcelona

Els Mossos l'han identificat després de visualitzar les imatges enregistrades per les persones que van presenciar els fets

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un venedor del 'top manta' que dimecres de la setmana passada va participar en l'agressió a un turista i la seva família a la plaça Catalunya de Barcelona. La detenció s'ha produït aquest matí al barri del Besòs i la policia li atribueix els delictes de lesions i desordres públics. Els Mossos, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, han identificat l'home, de 32 anys i nacionalitat senegalesa, després de visualitzar les imatges enregistrades per les persones que van presenciar els fets en directe.

Segons la policia catalana, l'agressió es va produir després que el turista dels Estats Units i la seva família intentessin fer de mediadors en una discussió entre un grup de manters i altres persones. Els Mossos han explicat que, a part de les ferides al cap del turista, dos membres de la seva família també van patir cops i contusions. Els afectats van denunciar els fets divendres de la setmana passada després que la policia els localitzés a través del Consolat dels Estats Units.

stats