Societat 23/11/2023

Detenen tres persones a Maó per distribuir material pedòfil

Tenien més de 12.000 arxius de contingut que compartien des dels seus dispositius

Iván Martín
1 min
Imatge d'un dels tres detinguts per la Policia Nacional a Maó.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut tres homes entre 41 i 62 anys per emmagatzemar i distribuir diferent material pornogràfic. La investigació policial es va donar per tancada dimarts amb la detenció d'una tercera persona.

L'operació ha estat coordinada per la brigada de Policia Judicial de la comissaria de Maó i ha comptat amb la col·laboració de la Unitat Central de Ciberdelinqüència de la comissaria general de Policia Judicial.

Així, durant els registres realitzats per la Policia Nacional en els municipis de Maó, es Castell i Sant Lluís, s'han confiscat gairebé una trentena de dispositius d'emmagatzematge massiu de dades, cinc ordinadors de taula, portàtils, smartphones i tablets que s'haurien utilitzat per als tres detinguts per descarregar, consumir i difondre els arxius.

Segons la informació policial, els detinguts tindrien més de 12.000 arxius de contingut pedòfil que compartien des dels seus dispositius ubicats en els domicilis particulars, i en un cas concret també des del seu lloc de feina.

stats