Tràfic
Societat 07/08/2023

Detenen tres homes, un d'ells en un vaixell comercial, per tràfic de drogues

Les altres dues detencions varen tenir lloc en un local del recinte firal de Palma

ARA Balears
2 min
La droga incerceptada per la Policia Nacional

PalmaLa Policia Nacional ha arrestat en diverses actuacions tres homes a Palma, un passatger d'un vaixell procedent d'Eivissa i dos en un local d'oci, per traficar amb droga. En una nota de premsa, el cos policial ha explicat que la primera de les detencions va ser aquest diumenge, en un vaixell comercial que cobria la ruta entre Eivissa i Mallorca.

Al voltant de les 20 hores, una patrulla de la Brigada Mòbil de la Policia Nacional que feia les seves funcions a l'embarcació va observar un canvi d'actitud en una persona que havia embarcat tard quan va veure els agents. Per aquest motiu, se'l va identificar i se li va fer un escorcoll, en el qual es varen trobar diverses substàncies estupefaents i doblers en efectiu. Tot seguit, van detenir aquest home, de 47 anys.

Més tard, en un local d'oci del recinte firal de Palma, quan els assistents hi accedien, un vigilant de seguretat va escorcollar un jove de 31 anys, i va localitzar entre les seves pertinences deu bosses de cocaïna rosa, a més de doblers en efectiu. A continuació, va avisar una patrulla de la Policia Nacional, que es va fer càrrec dels fets i el va detenir.

En finalitzar la festa i mentre la gent abandonava el recinte, un altre jove, de 25 anys, en veure la presència dels agents de la Policia Nacional va fer un gest de fugir, per la qual cosa el van aturar. Després d'escorcollar-lo, se li van intervenir nou bosses de cocaïna, nou bosses de cristall, quatre de cocaïna rosa, 43 pastilles de les quals s'està analitzant la composició i doblers en efectiu. Per aquests fets, es va detenir el presumpte autor dels fets per un delicte contra la salut pública, càrrecs que també s'imputen als altres dos arrestats esmentats anteriorment.

stats