Societat 19/05/2022

Detenen a Palma una parella per agredir-se mútuament durant una discussió

La dona presumptament va apunyalar l'home amb un ganivet de cuina després que aquest li pegàs

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional patrullant.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut una parella a Palma, un home de 33 anys i una dona de 31, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments i de lesions greus, respectivament, després d'agredir-se mútuament durant una discussió per alcohol i diners. Segons ha informat Europa Press, els fets van succeir aquest dimecres, quan els agents van acudir a la casa de la parella i van veure l'home amb taques de sang. Aquest va manifestar que la seva parella l'havia apunyalat per l'esquena amb un ganivet de cuina.

Els agents van avisar els serveis sanitaris i van entrar en el domicili, on hi havia la dona "en estat de nerviosisme", al·legant que la seva parella és alcohòlica i que li havia demanat diners per comprar beguda i ella s'hi havia negat. Posteriorment, va començar la discussió entre tots dos i l'home va agredir la seva parella. La dona va reaccionar a l'agressió agafant un ganivet i clavant-l'hi a l'esquena.

Amb tot, la dona va explicar als agents que no és la primera vegada que ocorren episodis de violència cap a ella i, de fet, va afirmar que dorm amb tisores a la seva taula de nit per evitar que l'agredeixi quan arriba borratxo a casa. Els agents van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments i la dona com a presumpta autora d'un delicte de lesions.

stats