Succés
Societat 15/02/2024

Detenen un menor per violar una jove a Palma

L'acusat també li va robar el mòbil i la cartera

ARA Balears
1 min
Parc de Ses Estacions

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un menor d'edat acusat de violar una jove al parc de les Estacions de Palma. El cos policial ha informat, a través d'un comunicat, que els fets es van produir el passat mes de gener i la víctima va interposar la denúncia el mateix dia i que han aconseguit detenir el jove quasi un mes després, quan la víctima el va tornar a trobar, al mateix lloc on va abusar sexualment d'ella.

Segons han destapat les investigacions, el detingut es va acostar a la menor amb l'excusa de demanar-li un encenedor per fumar i quan va començar a parlar li va proposar mantenir relacions sexuals. Davant la negativa de la víctima, l'home la va insultar i amenaçar, però va marxar. Hores més tard, quan la jove estava sola, el detingut va tornar i la va dur a la força a una zona fosca del parc, on la va violar i posteriorment li va robar el telèfon mòbil i la cartera.

Aquell mateix vespre la víctima va interposar una denúncia i va ser atesa pel personal sanitari d'un centre hospitalari. Poc després, la Policia Nacional va iniciar una investigació, però no ha estat fins quasi un mes després que han aconseguit identificar i localitzar l'agressor gràcies a l'ajuda de la víctima, que el va tornar a trobar al parc i va avisar els agents.

stats