Societat 03/01/2023

Detenen un menor per abusar sexualment d'una companya de classe a Palma i gravar-la en vídeo

L'arrestat va fer-li tocaments i la va agafar dels braços perquè no es pogués alliberar

ARA Balears
1 min
Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional va detenir a final de desembre un menor d'edat acusat d'un delicte d'agressió sexual cap a una altra al·lota menor d'edat, segons ha informat el cos policial en un comunicat aquest dimarts. Els fets van ocórrer en un habitacle comunitari d'un edifici de Palma a mitjan desembre, quan la víctima va denunciar els fets i la UFAM es va fer càrrec de la investigació.

Segons el relat de la menor, tots dos mantenien una relació d'amistat fins que van iniciar-ne una de sentimental. Arran d'això, un dia que van quedar van accedir a un habitacle comunitari d'un edifici, on van estar parlant, fins que en un moment donat el jove va fer tocaments a l'al·lota, mentre que ella intentava negar-s'hi.

Aleshores, l'ara acusat la va agafar pels braços amb força i la va agredir sexualment. La víctima va intentar fugir, però no va poder. Davant això, el detingut va gravar-la amb el mòbil i, una vegada va acabar l'agressió, l'al·lot va insistir a la víctima que no podia explicar res a ningú.

stats