Societat 21/11/2021

Detenen un jove per abús sexual a una menor de 16 anys a Palma

L'acusat ja havia estat detingut el 2018 per abusar presumptament de la seva neboda

ARA Balears
1 min
Imatge del detingut.

PalmaLa Policia Nacional ha informat aquest diumenge que ha detingut un jove de 25 anys com a presumpte autor d'un delicte d'abús sexual a una menor de 16 anys i pel que es coneix com a child grooming, és a dir, establir contacte telefònic amb una menor amb finalitats sexuals. Els fets es varen començar a investigar quan varen saber de dos fets suposadament delictius en els quals havia participat la mateixa persona.

En un d'aquests casos, una al·lota va relatar als agents que, quan ella era menor d'edat, un jove li va demanar a través d'una xarxa social que li enviàs fotos d'ella despullada i li va oferir donar-li doblers a canvi. Segons la jove, coneixia l'acusat, que era un familiar d'una amiga de la seva mare.

El segon cas que varen investigar va partir d'una denúncia d'una altra víctima contra el mateix al·lot. Ella va explicar que l'individu havia comès abusos sexuals contra un familiar, quan tots dos eren menors d'edat.

Davant això, els agents de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona (UFAM, segons les sigles en castellà) varen prendre declaracions testificals a les víctimes, varen recaptar proves i varen detenir el jove com a presumpte autor d'un delicte d'abusos sexuals (child grooming) i per un delicte d'abús sexual a una menor de 16 anys. A més, es dona el fet que ja l'havien detingut el 2018 per abusar presumptament de la seva neboda.

stats