Societat 13/04/2022

Detenen un home per intentar segrestar un menor que jugava a una plaça de Son Gotleu

Quan la víctima va anar a cercar la pilota, el processat –de 26 anys– va acostar-s'hi i li va dir "vine amb mi"

ARA Balears
2 min
Imatge de l'operatiu per detenir l'home que va intentar segrestar un menor.

PalmaLa Policia Nacional va arrestar ahir dimarts un home de 26 anys de nacionalitat colombiana per intentar endur-se un menor per la força. Els fets varen ocórrer quan la víctima jugava a futbol amb altres menors a una plaça de Son Gotleu, a Palma, segons ha informat el cos policial aquest dimecres.

El processat va aprofitar un moment en què la pilota amb la qual jugaven va caure dins uns arbustos i la víctima s'hi va acostar per agafar-la. Aleshores, el jove es va acostar al menor i li va dir "vine amb mi" mentre l'agafava pel braç i va intentar endur-se'l per la força.

Segons relata la policia en el seu comunicat, quan el menor intentava agafar la pilota, el jove s'hi va acostar i li va dir "vine amb mi" mentre l'agafava pel braç. Les persones que eren allà varen observar els fets i varen impedir el segrest. A més, varen abordar i recriminar l'acció a l'ara detingut, el qual va fugir del lloc.

Actitud agressiva

Moments després, una patrulla de la Policia Nacional es va desplaçar fins allà per localitzar-lo. El varen trobar caminant pel carrer, però, en aturar-lo, va començar a increpar els ciutadans que s'havien enfrontat a ell per l'actitud amb el menor. El denunciat, en un moment donat, va adoptar una actitud agressiva cap als agents, que el varen reduir i el varen detenir.

A més, el cos policial destaca que en el moment que l'introduïen dins el cotxe patrulla, va començar a colpejar-se el cap contra el vehicle. Les ferides d'aquesta lesió varen obligar a telefonar a una ambulància perquè l'atengués. Durant el temps d'espera, els agents varen haver d'acordonar la zona per evitar un altre incident i, finalment, els serveis sanitaris el varen traslladar a Son Espases.

stats