Societat 16/12/2021

Detenen un home al port de Ciutadella amb 155 grams de marihuana

També s'han confiscat 9,5 grams de 'speed' i 4.000 euros en efectiu

Iván Martín
1 min
Un agent de la Guàrdia Civil controlant el desembarcament de vehicles.

CIUTADELLALa Guàrdia Civil ha detingut un home de 54 anys al port exterior de Ciutadella quan intentava introduir a l'illa 155 grams de marihuana i 9,5 grams de speed.

Els fets varen succeir dimarts en un punt de verificació fiscal rutinari en el desembarcament d'un vaixell de passatgers. Segons la versió de l'Institut Armat, un home que conduïa un vehicle es va posar excessivament nerviós davant la presència policial, fet pel qual els agents i un ca detector de substàncies estupefaents varen identificar l'individu i escorcollaren el cotxe.

El ca detectà davall del seient del conductor unes olors sospitoses i els agents varen desmuntar l'habitacle. Hi varen trobar un paquet embolicat amb plàstic que contenia marihuana. A banda dels 155 grams de marihuana i dels 9,5 grams de speed, també es varen confiscar 4.000 euros en efectiu i una bàscula de precisió.

Al detingut, de nacionalitat espanyola i amb nombrosos antecedents relacionats amb els mateixos fets, se li imputa un presumpte delicte contra la salut pública.

stats