Successos
Societat 30/10/2022

Detenen un home a Palma per maltractar i assetjar la seva exparella

La víctima va arribar a rebre fins a 1.000 cridades en un dia

ARA Balears
1 min
Un vehicle de la Policia Nacional.

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un home de 38 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractament en l'àmbit familiar cap a la seva exparella, segons ha informat Europa Press. La víctima havia patit assetjament telefònic, en rebre més de 1.000 cridades en un sol dia. A més, el detingut es presentava al seu lloc de feina i al domicili familiar.

La matinada del 19 d'octubre, al barri de Son Rapinya, la víctima va coincidir amb el detingut a la via pública, que anava en un vehicle, i va començar a seguir el denunciant amb actitud desafiant. Fins i tot, arribà a interposar-se en el seu camí en un pas de vianants i a seguir-lo en direcció contrària.

Allà, el detingut es va aturar i va baixar del cotxe, i va començar a seguir-lo caminant. Va aconseguir arribar fins on era, li va estirar la camiseta i la motxilla i es varen començar a discutir. Quan l'home se'n va anar, va amenaçar la víctima de calar foc a l'habitatge dels seus pares amb ells dins.

El mateix dia, hores més tard, el detingut va acudir al domicili familiar de la víctima amb un pot de pintura, el va llençar contra la porta principal davant la mare de la víctima. El mateix dia dels fets, la víctima continuava rebent unes quatre trucades per minut. Per aquests fets, els agents van detenir l'home com a presumpte autor de delicte de maltractament en l'àmbit familiar i assetjament.

stats