Societat 22/04/2020

Detenen un home a Formentera i multen tres persones més per acudir a una festa durant el confinament

Els cossos policials varen arrestar aquest dimarts 12 persones a les Balears per incomplir les restriccions de l'estat d'alarma

Ara Balears
2 min
Agents de la Policia Nacional patrullen pels carrers de les Balears

PalmaLa Delegació del govern espanyol a les Illes Balears ha informat que els cossos policials han detingut 12 persones a l'Arxipèlag entre dimecres i aquesta matinada per incomplir el confinament. Concretament, varen arrestar set persones a Mallorca, tres a Eivissa, una a Formentera i una a Menorca que havien vulnerat les restriccions de l'estat d'alarma.

Una de les detencions es va fer a Formentera, on la Guàrdia Civil va multar tres persones que feien una festa en una casa i varen arrestar un home que es va resistir a abandonar el lloc. Mentrestant, a Eivissa, la Guàrdia Civil va detenir una parella a Sant Josep que discutia a la via publica. L'home i la dona es varen resistir a anar-se'n.

Així mateix, la Policia Nacional va detenir una dona de 36 anys que caminava per la via pública en una zona molt allunyada del domicili. La ciutadana, que estava molt alterada i cridava, tenia ja tres actes administratives prèvies.

A Menorca, la Policia Local de Ciutadella va interceptar dimarts al migdia un conductor de 37 anys que assegurava que es dirigia cap a Maó per dur el seu ca al veterinari, però els agents varen comprovar que no era cert. L'individu es trobava a tres quilòmetres del seu domicili i venia d'un punt de desballestament de vehicles. Després de comprovar que tenia dues denúncies prèvies, els agents el varen detenir.

Finalment, a Mallorca, la Policia Local de Palma va arrestar tres persones per incomplir les restriccions de l'estat d'alarma. Una d'elles va ser un home de 45 anys que fumava tombat en un banc de la plaça d'Espanya. El ciutadà tenia tres denúncies anteriors i no va fer cas dels requeriments dels funcionaris policials. Un altre home, de 49 anys i amb tres propostes de sanció anteriors, va ser arrestat el migdia perquè bevia alcohol al carrer.

Per la seva banda, la Policia Nacional ha detingut una parella de joves a la matinada després que els veïns de la zona alertassin el 091 que estaven llançant pedres a casa seva. El jove, de 17 anys, tenia tres denúncies anteriors, mentre que ella, de 19 anys, en tenia dues. Una altra parella ha estat arrestada també durant la matinada d'aquest dimecres a Son Gotleu després de fugir d'un control del trànsit de la Policia Nacional. El conductor s'havia botat diversos semàfors en vermell i havia impactat contra un vehicle estacionat, per la qual cosa ha estat detingut, igual que la seva acompanyant, que acumulava quatre sancions.

stats