Societat 16/02/2023

Detenen un home a Ciutadella amb diferents tipus de drogues

La detenció es va fer anit a conseqüència dels controls que efectua el cos policial en la lluita contra el tràfic d'estupefaents a Ciutadella

Iván Martín
1 min
Imatge del material confiscat.

MAÓLa Policia Nacional ha detingut un home a Ciutadella per portar dos grams d'speed, nou grams de cocaïna, quatre pots amb 'popper', haixix i dos grams d'efedrina. A banda d'aquestes substàncies, també s'han intervingut 157 euros en efectiu, dos telèfons mòbils, una bàscula de precisió i útils per a la venda i distribució de la droga.

La detenció de l'home, de nacionalitat espanyola i 40 anys, es va produir anit a conseqüència dels controls que efectua el cos policial en la lluita contra el tràfic de drogues a Ciutadella. Una vegada els agents li van donar l'ordre d'aturar-se, el detingut es va mostrar nerviós, probablement perquè tenia antecedents policials, i li van fer un escorcoll preventiu en què es van detectar diversos embolcalls amb substàncies estupefaents.

El detingut ha passat a disposició del jutjat d'Instrucció número 2 de Ciutadella i se li atribueix un presumpte delicte contra la salut pública. La Policia Nacional ha destacat en un comunicat l'esforç dels agents uniformats pel que fa a la prevenció de la seguretat ciutadana, així com els investigadors de la comissaria del municipi, que últimament han vist incrementat el seu treball pel gran nombre d'investigacions que duen a terme controlant diversos punts de venda de droga.

stats