Societat 20/07/2020

Desmantellen un punt de venda de cocaïna al barri de la plaça de toros de Palma

La Policia Nacional hi va intervenir més de 100 grams de droga

Ara Balears
1 min
Cocaïna i diners intervinguts en l'operatiu policial

PalmaAgents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Policia Local, varen arrestar divendres passat dos homes i una dona d'entre 30 i 40 anys com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública al barri de la plaça de toros de Palma. Amb aquesta actuació, que es va saldar també amb la intervenció de més de 100 grams de cocaïna, es va aconseguir desmantellar un punt de venda de droga molt actiu a la zona.

La investigació es va posar en marxa arran de les demandes i queixes veïnals, que varen alertar de l'augment de la venda i consum de substàncies estupefaents a la zona de plaça de toros, amb la "presència massiva de compradors", fet que va provocar algun incident amb els veïns, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat. Els agents del Grup II de la Unitat de Droga i Crim Organitzat (UDYCO) varen constatar ràpidament que almenys una dona i un home havien establert un punt molt actiu de venda de cocaïna a l'immoble.

La dona, que suposadament estava a càrrec de la venda, "no dubtava a fer vendes a peu de carrer" i fins i tot "les ordenava quan es congregaven diversos compradors als voltants", segons la Policia Nacional. Així, els agents varen irrompre a la casa, amb mandat judicial, i varen trobar la dona en el precís moment en què pesava i preparava les dosis de cocaïna. A banda dels més de 100 grams de cocaïna, varen intervenir un cotxe d'alta gama i doblers en efectiu.

stats